2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Belföld

Gyenes tagadja a meztelen nőkről való kokainszívást

Újabb fotókat közölt a Blikk Gyömrő polgármesterének szexorgiáiról. A lap szerint több képet Gyenes Levente, néhányat pedig partnerei készítettek a bizarr szexuális játékokról. Pénteken olyan képeket is nyilvánosságra hoztak, amelyeken a település független polgármestere meztelen nők testéről szívott fehér port. A politikus Célpont című műsorunknak tagadta, hogy kábítószerezett.

Gyömrő polgármesterének szexorgiájáról a Blikk közölt újabb fotókat. Gyenes Levente két nővel és különböző segédeszközökkel látható a képeken, az egyik felvételen egy banán is előkerül, a másikon pedig az egyik nő látható bekötött szemmel – az ágynak kötözve.

Pénteken pedig olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken a polgármester fehér port szív fel az orrába ugyanezen a bulin az egyik hölgyről, majd az éjjeliszekrényről. Gyömrő első embere a Célpontnak tagadta, hogy kábítószerezett.

Riporter: Mikor használt utoljára kokaint, polgármester úr?
Gyenes: – Soha nem használtam.
Riporter: Akkor az a fehér por, amit fel szokott szívni az orrába, az mi? Láttam ilyen fényképfelvételt.
Gyenes: – Milyen? Én nem láttam ilyen felvételt.
Riporter: Nem látott ilyen fényképfelvételt?
Gyenes: – Nem.
Riporter: Tehát nincs Önről ilyen fényképfelvétel, amikor térdel egy hálószobaszekrény előtt és az orrába fehér port szív fel.
Gyenes: – Nincs erről tudomásom.
Riporter: Vagy egy hölgynek a hasáról fehér port szív fel.
Gyenes: – Erről sincs – nyilatkozta a Hír TV-nek a gyömrői polgármester.

A polgármester elismerte, hogy ismeri a képeken szereplő nőket de szerinte a felvételeket manipulálták.

– Néhány évvel ezelőtt a hivatali szobámból ellopták a laptopomat, és azon voltak valóban privát fényképek, de semmilyen kábítószer és egyéb nem volt rajta. Aztán néhány helyi suhanc kicsit "megpimpelte" ezeket a képeket, és ilyen mémként terjesztetett a városban. Aztán egy helyi zöldséges kofa és kirúgott tv-s segédszerkesztő próbálta szenzációként tálalni, de azt mindenki tudta, hogy butaság.
– Riporter: Mintegy kétszáz kép van, ahol ön különböző pózokban látható ezzel a két hölggyel.
– Hát én ezekről nem tudok – tette hozzá Gyenes.

A Célpont stábját a településen rendőrök igazoltatták – garázdaság miatt eljárást indítottak kollégáink ellen, mert szerintük másokban megbotránkozást keltettek, amikor a műsor felvezetőjéhez felfújható gumibabát használtak kellékként.

Kábítószer használat gyanúja miatt a rendőrök még nem nyomoznak Gyenes ellen, bíróság előtt viszont már van egy adócsalási ügye. Az ügyészség szerint ő volt annak a kecskeméti székhelyű bűnszervezetnek az egyik vezetője, amely több százmilliós számlagyárat működtetett. A 32 vádlott egyharmada Gyeneshez köthető, egykori munkatársak, üzleti partnerek. A településvezető ügyvédje szerint a számlagyárügy nem függ össze Gyenes polgármesteri munkájával. Ítélet ősszel várható az ügyben.

Tekintse meg a Célpont teljes adását!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!