2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Gyanús ingatlanbefektetésekre bukkant a Kehi

Újabb gyanús ingatlanbefektetéseket tárt fel a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a magánnyugdíjpénztár-ügyben indult vizsgálata – másfél milliárd forintos kár érhette két ingatlanalap befektetőit, köztük a magyar államot.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a vizsgálat szerint 7 magánkassza értéktelenné váló befektetési jegyeket adhatott át a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak 2011-ben. Az adatok szerint a magánnyugdíjpénztárak egy olyan alaptól vásároltak befektetési jegyeket, amelynek alapkezelője nem a megbízóinak, hanem offshore cégeknek termelt profitot. Az ügyletek lényege az volt, hogy az offshore cégek kedvező áron vásároltak fel bizonyos ingatlanokat, amelyeket később jóval magasabb áron adtak tovább. A Kehi feljelentést tett az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!