2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Belföld

Gulyás: Nem a magyar menekültpolitika a morálisan megkérdőjelezhető

  • Gulyás: Nem a magyar menekültpolitika a morálisan megkérdőjelezhető

Maximálisan megfelel a magyar kormány menekültpolitikája a keresztény alapelveknek – Gulyás Gergely szerint. A miniszter a balatonszárszói református konferencián arról beszélt, hogy Magyarországgal ellentétben vannak országok, amelyek bárkit befogadnak, függetlenül attól, hogy menekült vagy sem, csak hogy csillapítsák a munkaerőhiányt az országban. Ez Gulyás Gergely szerint morálisan sokkal inkább megkérdőjelezhető gyakorlat, mint a magyar kormány menekültpolitikája.

„Ezrével, vagy tízezrével befogadnak bárkit, mert az biztos, hogy azok az emberek visszatérni nem fognak. Azok abban az országban, amely egyébként oktatta őket, ahol a diplomájukat szerezték, amelynek a társadalma biztosította a feltételeket ennek a diplomának a megszerzéséhez, ott már soha többé nem lesz hasznos. Egy polgárháború után visszatérni soha nem fog. Tehát az elitjét sikerül akár migránsként is kiemelni ezeknek a társadalmaknak, úgy hogy a saját hazájába soha többé vissza ne térjen. Ha morális kérdéseket valakinek meg kell válaszolni, akkor azoknak kell megválaszolni, akik ezt a gyakorlatot folytatják” – fogalmazott a miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!