2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Belföld

Gulyás Gergely: Gyurcsány Ferenc már 2006-ban sem tudott igazat mondani

Lenyűgözőnek nevezte a tüntetőket szétverő rendőri erőszakot Gyurcsány Ferenc, aki már 2006-ban sem tudott igazat mondani - így fogalmazott a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Polgári Mulató rendezvényén. Gulyás Gergely elmondta: az akkori kormány semmit sem tett azért, hogy a példátlan bűncselekmény-sorozatot a rendőrök feltárják és az igazságszolgáltatás sem volt képes megfelelő eljárások megindítására. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult helyzetről is kifejtette a a véleményét.

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kialakult helyzetről is kifejtette a a véleményét. Elmondta, hogy sose gondolták volna azt, hogy egy eléggé belterjes, balliberális klikk az az államot és a kereszténydemokrata kormányt szeretné maga fölött felügyelőként. Gulyás Gergely mindehhez hozzátette, hogy örül annak, hogy "olyan sokan tüntetnek értük, akikről korábban nem is gondolta volna."

A teljes beszélgetés az alábbi videóban tekinthető meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!