2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Gulyás Gergely: A legsötétebb diktatúrára emlékeztetnek Gyurcsány szavai

A legsötétebb diktatúra időszakára emlékeztette Gulyás Gergelyt Gyurcsány Ferenc többek közt Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatóját érintő kijelentései.

  • Gulyás Gergely: A legsötétebb diktatúrára emlékeztetnek Gyurcsány szavai

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki ma a Kormányinfón jelentette ki meglátását hozzátette, a volt miniszterelnök szavai ellen indított petíciót is aláírta.

„Én is aláírtam a petíciót. Most 22 ezer aláírásnál tartunk, ami egy szép teljesítmény, ha egy politikusi megnyilvánulás elleni tiltakozásról van szó. A legsötétebb diktatúra időszakához tartoznak azok a mondatok, amelyeket Gyurcsány Ferenc a magyar művészvilágot megfenyegetve megengedett magának”

– fogalmazott a miniszter a Magyar Nemzet kérdéseire.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke nemrégiben vagyonelkobzással fenyegette meg egy Facebook-posztjában Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját és mindenki mást, aki a szakemberhez hasonló állásponttal rendelkezik.

Gyurcsány szavai ellen többek közt Rákay Philip is felszólalt, majd petíciót indított, melyhez már 301 közéleti személy és művész csatlakozott. A petíciót eddig közel 24 ezren írták alá.

A petícióhoz ITT lehet csatlakozni.

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!