2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Görögország 5 méter magas határkerítést épített

Görögország öt méter magas új kerítéssel állítja meg az illegális migránsokat a török határon – írja Facebook oldalán Hidvéghi Balázs. Az európai parlamenti képviselő Gál Kinga képviselőtársával együtt azt kérdezi az Európai Bizottságtól, hogy elismerik-e a görög határkerítés hatékonyságát, és ha igen, megteszik-e ugyanezt a magyarral. A képviselők azt is tudni szeretnék, hogy az Unió hozzájárult-e a görög kerítés költségeihez, és ha igen, akkor adnak-e hasonló hozzájárulást az ugyancsak az Unió külső határát védő magyar határzár költségeihez is. A magyar határkerítés kapcsán ugyanis a nemzetközi baloldal a fasizmus újraéledését vizionálta – szögezte le a képviselő. Hozzátette: a görög kerítés ellen nem tiltakozik sem Brüsszel, sem a Soros-féle álcivil szervezetek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!