2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Görögország 5 méter magas határkerítést épített

Görögország öt méter magas új kerítéssel állítja meg az illegális migránsokat a török határon – írja Facebook oldalán Hidvéghi Balázs. Az európai parlamenti képviselő Gál Kinga képviselőtársával együtt azt kérdezi az Európai Bizottságtól, hogy elismerik-e a görög határkerítés hatékonyságát, és ha igen, megteszik-e ugyanezt a magyarral. A képviselők azt is tudni szeretnék, hogy az Unió hozzájárult-e a görög kerítés költségeihez, és ha igen, akkor adnak-e hasonló hozzájárulást az ugyancsak az Unió külső határát védő magyar határzár költségeihez is. A magyar határkerítés kapcsán ugyanis a nemzetközi baloldal a fasizmus újraéledését vizionálta – szögezte le a képviselő. Hozzátette: a görög kerítés ellen nem tiltakozik sem Brüsszel, sem a Soros-féle álcivil szervezetek.

  • Görögország 5 méter magas határkerítést épített

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!