2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Belföld

Göncz Kinga játszik a szavakkal + Videó

Nem Magyarországot, hanem a magyar kormányt ítélték el a csütörtöki EP-határozatban – mondta az egyik beterjesztő, Göncz Kinga a Kossuth Rádiónak.

A volt külügyminiszter szerint a hazai törvényeket nemcsak az unió, hanem nemzetközi szervezetek is vizsgálják. Göncz Kinga úgy fogalmazott, az EP-határozat a magyar kormányra vonatkozik, annak intézkedéseiről, a jogszabályalkotásról szól. Úgy látja, nagyon fontos lenne, hogy a kormány változtasson a politikáján.


A szocialista politikus azzal vádolta a magyar kormányt, hogy összeesküvés-elméletet gyárt. Göncz Kinga szerint az MSZP-s politikusok túl kevesen vannak ahhoz, hogy ők mozgassák a szálakat az Európai Parlamentben. Mint fogalmazott: „ez teljesen abszurd”.

A Hír TV Rájátszás című műsorában Semjén Zsolt úgy fogalmazott: az Európai Parlament magyar szocialista képviselői hazaárulást követtek el azzal, hogy megszavazták a Magyarországot elítélő állásfoglalást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!