2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:55

Belföld

Gálszécsy: Lehetett politikai érdek a romagyilkosságokban

Nem tartja valószínűnek a volt titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter, hogy a politika a cigánygyilkosságokkal akart szándékos feszültséget gerjeszteni a társadalomban.

Gálszécsy András a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ugyanakkor az egyéni politikai érdeket nem zárta ki lehetséges motivációként. Az egykori titokminiszter szerint a gyilkosságsorozat politikai felelősségének kérdését Szilvásy Györgyön kívül ki kellene terjeszteni a korábbi katonai biztonsági hivatalt felügyelő honvédelmi minisztérium vezetésére és az akkori vezérkari főnök személyére is.


„A Katonai Biztonsági Hivatal a Honvédelmi Minisztérium alárendeltségében dolgozott és ha jól tudom, akkor a vezérkari főnökség közvetlen alárendeltségébe tartozott – a katonai hírszerzés biztos, de én úgy tudom, hogy a KBH is. Tehát ebben az esetben a honvédelmi minisztert, vagy a vezérkari főnököt terheli ez a politikai felelősség, az NBH ügyében elképzelhető, hogy Szilvásy urat, az akkori főigazgatót” – mondta Gálszécsy András.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Számított rá, hogy végül a Momentum és a DK is támogatja Karácsony Gergelyt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!