2019. december 7.,
szombat, Ambrus napja

Gál Kinga: Felfordult a világ

Hír TV

2019. január 18., péntek 22:02, frissítve: péntek 22:52

Nincsenek objektív mérőszámai a jogállamiságnak, ezért nem is lehet jogalapja semmilyen jogállamisági vizsgálatnak - jelentette ki az Európai Néppárt alelnöke Péntek 9 című műsorunkban.

Gál Kinga szerint az európai ellenzék egy olyan kottából játszik ami nem fedi a valóságot. A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette: Ahmed H. ügyének nemzetközi visszhangja is a kettős mércét mutatja, hiszen míg Magyarország jogszerűen intézkedett, a nemzetközi sajtóban és az NGO-knál teljesen ellentétes véleményeket lehetett hallani.

„Gyakorlatilag a nemzetközi elhíresült emberjogi NGO-k azok egyként állnak ki mellette és segítik. Szerintem ez a legelképesztőbb dolog és ez mutatja, hogy mennyire felfordult a világ, ami elképzelhetetlen lenne, hogy a sajtóban lehet támogatni és védeni a nemzetközi sajtóban és egy országot lehet megbélyegezni azért mert a jognak teljesen normális utat ad és ezért per van és bíróság van és minden módon próbálják mentegetni a bűnözőt” – jelentette ki a Hír TV-ben  az Európai Néppárt alelnöke.

Tekintse meg a teljes beszélgetést: