2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Gál Kinga: Felfordult a világ

Nincsenek objektív mérőszámai a jogállamiságnak, ezért nem is lehet jogalapja semmilyen jogállamisági vizsgálatnak - jelentette ki az Európai Néppárt alelnöke Péntek 9 című műsorunkban.

  • Gál Kinga: Felfordult a világ

Gál Kinga szerint az európai ellenzék egy olyan kottából játszik ami nem fedi a valóságot. A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette: Ahmed H. ügyének nemzetközi visszhangja is a kettős mércét mutatja, hiszen míg Magyarország jogszerűen intézkedett, a nemzetközi sajtóban és az NGO-knál teljesen ellentétes véleményeket lehetett hallani.

„Gyakorlatilag a nemzetközi elhíresült emberjogi NGO-k azok egyként állnak ki mellette és segítik. Szerintem ez a legelképesztőbb dolog és ez mutatja, hogy mennyire felfordult a világ, ami elképzelhetetlen lenne, hogy a sajtóban lehet támogatni és védeni a nemzetközi sajtóban és egy országot lehet megbélyegezni azért mert a jognak teljesen normális utat ad és ezért per van és bíróság van és minden módon próbálják mentegetni a bűnözőt” – jelentette ki a Hír TV-ben  az Európai Néppárt alelnöke.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!