2019. december 12.,
csütörtök, Gabriella napja

Gál: Ezért van a választókra szükség

2014. május 15., csütörtök 11:14

Európában egyedül az Európai Néppárt áll ki a keresztény értékek és a család védelme mellett. Ezt Gál Kinga, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselője mondta Kecskeméten.

Gál Kinga szerint a szocialista kormány 2010-ig azt csinálta, amit Brüsszel mondott. Az európai parlamenti képviselő emlékeztetett a magyarországi baloldal támadásaira, azt mondta, a szocialisták saját politikai érdekeiket tartották szem előtt, amikor lejáratták az országot.

„Mi vagyunk azok, akik eddig is, és ezután is kiállunk a magyar emberek érdekéért, legyenek azok a külhoni magyar emberek érdekei, legyenek azok az itthoniak érdekei, legyen az a magyar föld, legyen az minden egyéb eredmény, amit a magyar kormány elért: a rezsicsökkentéstől egészen a különadókig, vagy akár az Erzsébet-program, vagy éppen a magyar akác megvédése. Mindemellett ezeket a vitákat mi vívtuk és vívjuk meg. Ezért van ránk szükség és ezért van a választókra szükség, hogy elmenjenek és május 25-én mellettünk voksoljanak” – fogalmazott az EP-képviselő.

Forrás: Hír TV