2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Gajdics Ottó: Több százezer ember véleményét akarom képviselni

Nem akar független lenni, és sajnálja azokat az újságírókat, akik állandóan a függetlenségüket próbálják bizonygatni. Ezt mondta Gajdics Ottó a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andreának.

  • Gajdics Ottó: Több százezer ember véleményét akarom képviselni

A Szabad Föld főszerkesztője elsőként kapta meg a Jótollú újságíró elismerést. Arról is beszélt, a kormánnyal nem kell szembefordulni, kritizálni viszont kell, és képviselni az emberek problémáit.

„Nagyon sajnálom azokat, akik vita műsorokban velem szemben ülnek, azt kell mondniuk, hogy a saját véleményüket hangoztatják és őket sem kormányzati erők, sem politikai pártok nem befolyásolják a véleményalkotásban. Nekik szoktam mondani, hogy szomorú a ti sorsotok, mögöttem pedig több százezer ember áll. Én az ő véleményüket akarom képviselni, az ő problémáiról akarok írni” – mondta Gajdics Ottó, a Szabad Föld hetilap főszerkesztője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!