2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Futó Barnabás: Vida Ildikónak felesleges vízumot kérnie

Felesleges amerikai vízumot kérnie Vida Ildikónak, mert feltehetően abból az eljárásból sem derülne ki, hogy pontosan mivel is vádolják – nyilatkozta Futó Barnabás az ATV-ben.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökének jogi képviselője az amerikai ügyvivővel folytatott hétfői tárgyalásról is beszélt. Szerinte André Goodfriend sok esetben ellenőrizetlen híresztelésekre, így a többi közt a volt NAV-os dolgozó Horváth András véleményére alapoz.

– Amikor valakinek a beutazását megtiltják vagy felfüggesztik, akkor ebben az esetben egy megvitatásra van lehetőség. Azonban azt látjuk, hogy eredménytelen lenne. Ezt tegnap óta átbeszéltük, értelmeztük itt a kifejezéseket, jogászilag is, hogy ennek túl sok értelme nem lenne – mondta Futó Barnabás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali üres ígéretek Miskolcon

Baloldali üres ígéretek Miskolcon

Kibújik a szög a zsákból, a baloldal üres ígéretekkel vezette meg az embereket -így fogadta a Fidesz miskolci szervezete a polgármester kijelentéseit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!