2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Folyamatosan fejlesztik Nógrád vármegyét is

Felújított szolgálati lakás Nagylócon, Pásztón új orvos-nővér szálló, Varsányban pedig általános iskolát újítottak fel - mindhárom településen ma adták át a fejlesztéseket. Csak a Magyar Falu Programban - elmúlt években - több mint 660 ilyen beruházás történt, 12 milliárd forintból.

  • Folyamatosan fejlesztik Nógrád vármegyét is

Felújított szolgálati lakás Nagylócon - a Nógrád Vármegyei községben több mint 16 millió forintból, a Magyar Falu Programban korszerűsítettek a régi épületet, ahová hamarosan egy fogorvos és családja költözik.

A varsányiak is ünnepelhettek hétfőn. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola felújított épületének átadásán. Az intézmény egy új emeletet is kapott, így a környékbeli diákoknak is modern körülmények között tudnak oktatást biztosítani.

Folyamatosan zajlik országszerte a varsányihoz hasonló iskolaközpontok kialakítása, idén még 20 felújított intézményt adnak át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!