2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Folyamatosan fejlesztik Nógrád vármegyét is

Felújított szolgálati lakás Nagylócon, Pásztón új orvos-nővér szálló, Varsányban pedig általános iskolát újítottak fel - mindhárom településen ma adták át a fejlesztéseket. Csak a Magyar Falu Programban - elmúlt években - több mint 660 ilyen beruházás történt, 12 milliárd forintból.

  • Folyamatosan fejlesztik Nógrád vármegyét is

Felújított szolgálati lakás Nagylócon - a Nógrád Vármegyei községben több mint 16 millió forintból, a Magyar Falu Programban korszerűsítettek a régi épületet, ahová hamarosan egy fogorvos és családja költözik.

A varsányiak is ünnepelhettek hétfőn. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola felújított épületének átadásán. Az intézmény egy új emeletet is kapott, így a környékbeli diákoknak is modern körülmények között tudnak oktatást biztosítani.

Folyamatosan zajlik országszerte a varsányihoz hasonló iskolaközpontok kialakítása, idén még 20 felújított intézményt adnak át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!