2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Fölényesen győzött a Fidesz Mohácson a baloldallal szemben

Újra Fidesz–KDNP-s polgármester állhat Mohács élén, miután a választópolgárok a vasárnapi időközi választáson Pávkovics Gábornak, a kormánypártok jelöltjének szavaztak bizalmat. A képviselő-testületben pedig kétharmados jobboldali többség lesz. Az új testület alakuló ülésen október 9-én lesz.

  • Fölényesen győzött a Fidesz Mohácson a baloldallal szemben

Az elmúlt 20 év legmagasabb részvételi aránya volt a mostani, a választópolgárok több mint 54 százaléka járult az urnákhoz. A nyolc egyéni választókerületből hatban nyert FIDESZ-KDNP jelölt, köztük a néhai polgármester Szekó József lánya Szekó Zsófia is.

Pávkovics Gábor a kormánypárt megválasztott polgármestere, úgy véli erős támogatást kapott a mohácsiaktól.

Bánki Erik mohácsi származású országgyűlési képviselő azt mondja, a baloldal hiába folytatott lejárató kampányt a város lakói helyesen döntöttek.

Az új testületben a polgármesteren kívül hétkormánypárti és négy baloldali képviselő lesz.

Kapcsolódó anyagok:

Fideszes győzelem Mohácson!

Időközi polgármester-választás Mohácson

Szekó József munkáját szeretné folytatni Mohács kormánypárti polgármester-jelöltje

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!