2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Belföld

Földi-Kovács Andrea és Farkas Emese kapták az idei Táncsics-díjat

A Hír Televízió műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea és az Echo TV programigazgatója, Farkas Emese kapta idén a Táncsics Mihály-díjat. Március 15-e alkalmából összesen 17 kategóriában díjazták a kiemelkedő színvonalon teljesítő közéleti szereplőket, művészeket és orvosokat.

Az emberi erőforrások minisztere a díjátadón azt mondta: a március 15-e alkalmából kitüntetettek életművükkel, alkotásaikkal a magyar nemzet kultúrkincseit gazdagították. Kásler Miklós kiemelte: a magyar kultúra rendkívül gazdag, és sokszínűsége miatt olyan értékeket hozott létre, ami máshol nem található meg.

„Szeretne a művész megnyilvánulni, szeretne az emberiségnek értékeket adni és az emberek közötti megértést lehetővé tenni. Nem csak az egyénnek, nem csak a művésznek van lelke, hanem a nemzeteknek is van lelke” – köszöntötte a díjazottakat Kásler Miklós.

Táncsics Mihály-díjjal tüntették ki az Echo TV programigazgatóját. Farkas Emese azt mondta: szerinte a szakmai háttér munkája miatt kapta az elismerést.

„Minket, akik általában a kamerának a másik oldalán állunk kevésbé ismernek a nézők, de minden televíziós produkció mögött, nagyon komoly szakmai csapat dolgozik és én azt gondolom, hogy ez mindannyiunk közös elismerése” – így Farkas Emese.

A Hír Televízió műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea szintén Táncsics Mihály díjat kapott. Azt mondta: a munkája naponta motivációt jelent számára.

„Fontos, hogy tiszta motivációink legyenek és hogy azért üljünk oda a kamerák elé, ne csak azért, hogy tetszelegjünk a reflektorfényben, hanem, hogy legyen mondanivalónk az emberek felé, legyen fontos gondolataink, amiket közlünk és legyen olyan gondolatvilágunk, amelyen keresztül megszűrve a hírek világát érthetővé, befogadhatóvá tesszük a nézők számára” – mondta el Magyarország élőben című műsorunk háziasszonya, Földi-Kovács Andrea.

Összesen 17 kategóriában, mintegy 130-an vehettek át kitüntetést az emberi erőforrások miniszterétől. Többek között fotó, tánc és zeneművészek, valamint képzőművészek és színművészek kaptak díjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!