2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fokozott közúti ellenőrzés Budapesten

A fővárosban több helyszínen is fokozott közúti ellenőrzést tart a rendőrség. Az akcióval a téli felkészülés fontosságára hívják fel az autósok figyelmét.

A figyelmeztetés mellett a rendőrök ellenőrzik, hogy a járművek megfelelnek-e a téli útviszonyoknak. „Minden leállított gépjárművezető megkapja a Budapesti Rendőr-főkapitányság téli közlekedési ABC kiadványát és a rendőr kolléga feltölti azoknak az ablakmosó tartályát, akiké teljesen üres. Sajnos tapasztalataink szerint 10-ből egy járművezető még mindig nem cserélte le a nyári gumiját télire. Gyakorlatilag ilyen időjárási viszonyok mellett ez életveszélyes művelet” – fogalmazott Szécsi Tibor, a BRFK osztályvezetője.

Azok az autósok, akiknél mindent rendben találnak, fagyálló szélvédőmosó folyadékot és jégkaparót is kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!