2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Fokozódik az ellenzéki konfliktus, már a közéleti szereplők is támadják a baloldalt

Fokozódik a baloldali belviszály, Pankotai Lili és Puzsér Róbert is erős kritikát fogalmaztak meg, miközben új fejezethez ért a zuglói konfliktus. Hadházy Ákos szerint itt az ideje a jelenlegi MSZP-s polgármester, Horváth Csaba leváltásának.

  • Fokozódik az ellenzéki konfliktus, már a közéleti szereplők is támadják a baloldalt

Nem csak a politikusok támadják egymást a baloldalon, hanem már a közéleti szereplők is.

A Momentum által felkarolt és piedesztálra emelt Pankotai Lilinek is elege lett a hazai ellenzékből. Az aktivista diáklány egy tanárdemonstráción éles kritikát fogalmazott meg:

"Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu, a fennmaradó 25 százaléka pedig balf*sz."

A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője azt mondta: az embereknek valóban fel kell emelni a hangjukat az oktatásért, de nem úgy ahogy Pankotai Liliék teszik.

Nem Pankotai Lili az egyetlen a baloldalon aki beleszállt a politikusaikba. Puzsér Róbert baloldali publicista egy interjúban arról beszélt, hogy Orbán Viktornak megvan a kormányzóképessége, ami az ellenzéknek nincs. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós István idején volt, de azt is mondta, hogy például a Momentumra még egy három lábú kutyát sem lehetne rábízni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!