2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Fidesz: "Visszatér a Hagyó-korszak Budapesten?"

Tüttő Kata, főpolgármester-helyettes egykori milliárdos élettársához köthető offshore hátterű cégtől fog autóbuszokat bérelni a BKV - közölte a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja.

A budapesti Fidesz az Index egyik cikkére hivatkozik, melyben azt írják: az a cég nyerte meg közel 343 millió forintos ajánlatával a BKV autóbuszok bérlésére kiírt pályázatát, amelynek tisztségviselői Leisztinger Tamás cégbirodalmához szorosan kötődő személyek.

A kormánypárt fővárosi képviselőcsoportja szerint így veszélybe sodorhatják a fővárosi közösségi közlekedést. Hozzátették: azonnali magyarázatot várnak Karácsony Gergelytől.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!