2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Fidesz-KDNP lakossági fórum a II. kerületben

Az ellenzék rövidlátó politikát folytat, amely nem vezethet sikerre - mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter a fidesz-kdnp 2. kerületi lakossági fórumán. Gulyás Gergely leszögezte: a kormányt támadó politikusok az önkormányzati választásokat csak ugródeszkának használják, hogy jobb pozícióba kerülhessenek a 2022-es országgyűlési választásokon.

  • Fidesz-KDNP lakossági fórum a II. kerületben

Szinte nincs olyan település Magyarországon, ahol az elmúlt 9 évből ne lehetne felmutatni valami eredményt, átadott beruházást, megvalósult fejlesztést.

A magyar települések és az állam együttműködéseire mutatott be példákat a pénzügyminiszter, a Fidesz-KDNP 2. kerületi lakóssági fórumán.

A kerület polgármestere leszögezte: az önkormányzat igyekszik lépésről lépésre fejleszteni a városrészt. Mint fogalmazott: az ellenzék csak fanyalogni tud. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ellenzék ugródeszkának szeretné használni az önkormányzati választásokat.

A tárcavezető hozzátette: az ellenzék olyan rövidlátó politikát folytat, ami akkor sem lenne sikeres, ha rövid távon győzelemre is vezetne.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!