2021. július 31.,
szombat, Oszkár napja

Fidesz-KDNP lakossági fórum a II. kerületben

Hír TV

2019. szeptember 24., kedd 07:27

Az ellenzék rövidlátó politikát folytat, amely nem vezethet sikerre - mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter a fidesz-kdnp 2. kerületi lakossági fórumán. Gulyás Gergely leszögezte: a kormányt támadó politikusok az önkormányzati választásokat csak ugródeszkának használják, hogy jobb pozícióba kerülhessenek a 2022-es országgyűlési választásokon.

Szinte nincs olyan település Magyarországon, ahol az elmúlt 9 évből ne lehetne felmutatni valami eredményt, átadott beruházást, megvalósult fejlesztést.

A magyar települések és az állam együttműködéseire mutatott be példákat a pénzügyminiszter, a Fidesz-KDNP 2. kerületi lakóssági fórumán.

A kerület polgármestere leszögezte: az önkormányzat igyekszik lépésről lépésre fejleszteni a városrészt. Mint fogalmazott: az ellenzék csak fanyalogni tud. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az ellenzék ugródeszkának szeretné használni az önkormányzati választásokat.

A tárcavezető hozzátette: az ellenzék olyan rövidlátó politikát folytat, ami akkor sem lenne sikeres, ha rövid távon győzelemre is vezetne.

Hír TV