2021. 09. 19. Vasárnap Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely ne akadályozza, segítse a járványkezelést!

Karácsony Gergely ismét a kormány járványkezelését és az oltási tervet támadja, ahelyett hogy segítene a védekezésben.

A budapesti Fidesz Facebook-oldalán csütörtökön azt hangsúlyozták: Karácsony Gergely ismét a kormány járványkezelését és az oltási tervet támadja, ahelyett hogy segítene a védekezésben. "Most nem az állandó politikai támadásnak van itt az ideje és helye, hanem a segítségnek" - fogalmaztak. Hozzátettek: "most azzal kell foglalkozni, hogy a koronavírus-járványt minél hamarabb magunk mögött tudjuk hagyni, hogy napról napra alacsonyabbak legyenek a fertőzöttségi adatok, minél előbb legyen elegendő vakcina".

Hozzátették: ezért is lenne jó, ha a főpolgármester baloldali polgármestertársaival és koalíciós partnereivel nem akadályozná a védekezést, és "nem keltenének az emberekben folyamatosan félelmet és bizonytalanságot az oltással kapcsolatban".

Karácsony Gergely csütörtöki Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: "A koronavírus akkor lesz a múlté, ha van elég vakcina és vagyunk elegen azok is, akik be akarjuk oltatni magunkat". Azt írta: megérti a kormány azon igyekezetét, hogy mindenáron és bárhonnan próbál oltóanyagot szerezni, ugyanakkor bizalom nélkül nem tud a kellő mértékig nőni az oltási kedv. A főpolgármester szerint az oltások megszervezésében polgármestertársaival hetekkel ezelőtt felajánlotta az önkormányzatok segítségét a miniszterelnöknek, de értékelhető választ azóta sem kaptak. Azt írta, hogy az önkormányzatok felkészült egészségügyi szakszemélyzettel, a járóbeteg-ellátás infrastruktúrájával segítenék a munkát, és a felajánlásuk természetesen továbbra is él.

Karácsony Gergely ismét a kormány járványkezelését és az oltási tervet támadja, ahelyett hogy segítene a...

Közzétette: Fidesz Budapest – 2021. február 4., csütörtök

Kép: Fidesz Budapest Facebook-oldala

MTI

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kittenberger emléknap Nagymaroson

Magyarország megint olyat tud mutatni a világnak, amely értékét és súlyát tekintve a pápalátogatással is felér - mondta a Kittenberger Kálmán emléknapon Pesti Imre. 2021. szeptember 18.

Mentőövet kapnak a brexit miatt nehéz helyzetbe kerülő magyar cégek

Október 11. és 15. között pályázhatnak támogatásra a Brexit miatt nehézséggel küzdő magyar cégek – jelentette Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook oldalán. 2021. szeptember 18.

Csak hétfőn folytatódhat az előválasztás

A Fidesz kommunikációs igazgatója színjátéknak nevezte az előválasztást. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!