2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

A cipész szerencséje

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidesz: Csúsztatott a HVG

Közleményben cáfolta a Fidesz-frakció a HVG cikkét, amely azt fejtegette, hogy a megalakult országgyűlési bizottságok némelyikében a tagság 72–75 százalékát a Fidesz–KDNP adja. A kormánypárt azt írta, korrekt, mandátumarányos és fair elosztást javasoltak az újonnan alakuló Országgyűlés tisztségeire és bizottsági helyeire. Egyúttal jelezték, ahhoz képest, hogy kevesebb ellenzéki képviselő van, a négy évvel ezelőttivel azonos számú helyet kínáltak. A portál pedig csúsztat, amikor torz arányokról ír, ugyanis a bizottsági helyek és parlamenti tisztségek egy része még nincs feltöltve. Várják, hogy a baloldal azokra megfelelő személyeket jelöljön - áll a Fidesz-Frakció közleményében.

  • Fidesz: Csúsztatott a HVG

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!