2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Fidesz: A teljes baloldal falaz Czeglédynek

  • Fidesz: A teljes baloldal falaz Czeglédynek

A teljes baloldal falaz Czeglédy Csabának - így reagált a Hír TV-nek a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Hollik István szerint, ha Gyurcsány Ferencnek érdekében áll és azt gondolja, hogy így meg tudja szerezni a hatalmat, akkor elindítják országgyűlési képviselőjelöltként is Czeglédyt.

Gyurcsány szövetségesét 6,3 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják. Ügyének tárgyalása kedden és szerdán folytatódik a Kecskeméti Törvényszéken.

Múlt kedden kezdődött Gyurcsány Ferenc ügyvédjének tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken. A vád szerint Czeglédy Csaba és 22 társa egy bűnszervezetet épített fel, amelyben iskolaszövetkezetek hálózatán keresztül nem fizettek be adót és járulékokat, majd a hálózat csúcsán mégis visszaigényeltek áfát. Ezzel 6,3 milliárd forintos kárt okoztak a költségvetésnek. Gyurcsány Ferenc ezek után, 2012-ben az MSZP homályos pénzügyeiről tett említést egy fórumon.

A szocialisták későbbi elnöke, Mesterházy Attila viszont tagadta az Informátornak, hogy bármilyen kétes eredetű pénz érkezett volna párthoz.

A korábbi elszámoltatási kormánybiztos Magyarország élőben című műsorunkban viszont épp az ellenkezőjét állította, mint Mesterházy.

Czeglédy Csabát a 2000-es évek elején egyszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Mostani ügye miatt pedig már előzetes letartóztatásban is volt. 2019-ben Gyurcsányék indították az EP választáson is, így mentelmi jog illette meg. Most szintén Gyurcsányék indítják az ellenzéki előválasztáson, annak ellenére, hogy - saját szabályuk szerint - a jelöltnek feddhetetlennek kell lennie. Csakhogy ezen a szabályon máris módosítottak Czeglédy miatt. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint a teljes baloldal falaz Gyurcsány ügyvédjének és szövetségesének.

Czeglédy Csaba ügyének tárgyalása kedden és szerdán folytatódik a Kecskeméti Törvényszéken.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!