2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidesz: A jövőről születik döntés

A május 26-i európai parlamenti (EP) választás "gyermekeink és unokáink sorsát is mélyen érinti" - hangoztatta B. Nagy László (Fidesz) szegedi országgyűlési képviselő hétfőn a Tisza-parti városban.

  • Fidesz: A jövőről születik döntés

A kormánypárti politikus a szegedi Kálvária téren felállított aláírásgyűjtő standnál újságíróknak azt mondta,

"a választáson szavazatainkkal Európa és így Magyarország jövőjéről döntünk".

A magyarok többsége az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztonságos, keresztény magyar kultúrájú országot szeretne. A brüsszeli elit ezzel szemben a bevándorlást akarja rákényszeríteni az unió tagállamaira, kötelezővé és állandóvá tennék a migránsok betelepítését.

B. Nagy László reményei szerint Magyarországon és az Európai Unió többi országában is sikerül olyan képviselőket választani az Európai Parlamentbe, akik nemet mondanak a bevándorlásra és a nemzetek Európáját képviselik. Hozzátette: bízik abban, hogy az új EP, a tanács és az uniós bürokrácia vezetői is olyan emberek lesznek, akiknek fontos a keresztény kultúra, Európa jövője és szeretnének biztonságban élni.

A politikus elmondta, a párt aktivistái az ajánlások mellett Szegeden is folytatják a támogató aláírások gyűjtését Orbán Viktor hétpontos programja mellett, amely azt szolgálja, hogy Magyarország maradjon a magyaroké.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

Ilyen a baloldali háttér- és intézőemberek világa Budapesten

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására és eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal, illetve az egyik gyanúsított-társa által kijelölt két gazdasági társasággal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!