2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Ferencváros polgármestere szerint bárki lefestheti majd a hírhedt padot

Bárkinek lehet padja Ferencvárosban! – ezt írta közösségi oldalán a kerület polgármestere. Baranyi Krisztina szerint mindenki azt a padot szeretné lefesteni, amit az önkormányzat szivárványszínűre mázolt. A témában Gyurákovics Andreát a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetőjét kérdeztük.

  • Ferencváros polgármestere szerint bárki lefestheti majd a hírhedt padot

A Ferencvárosi Torna Club és a Mi Hazánk Mozgalom is átfestette már azt a padot, amit a IX. kerületi önkormányzat szivárványszínűre mázolt a Pride-hónap alkalmából.

Tegnap este egy tucat ember gyűlt össze a pad körül, többek között a Kutyapárt elnöksége, a Betyársereg és rendőrök is. Egy fiatalokból álló csoport végül úgy döntött, hogy a nemzeti színű padot nem festik át újra, inkább befóliázták és egy feliratot helyeztek el rajta.

Az immár országos hírű pad esetéről Gyurákovics Andreát a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetőjét kérdeztük.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!