2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A színésznő

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Ferdít a baloldali média a herceghalmi tömegkarambol körülményeiről

Csúsztatásokkal, tárgyi tévedésekkel és álinformációkkal vannak tele a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztőről, illetve a herceghalmi tömegkarambol körülményeiről megjelent híradások - jelentette ki a Szimicsku László.

  • Ferdít a baloldali média a herceghalmi tömegkarambol körülményeiről

A vállalat kommunikációs igazgatója a Karc FM-nek elmondta: a baleset után több hírben is az szerepelt, hogy Szlovákiában lezárták az autópályákat a homokvihar miatt, miközben a valóság az, hogy északi-szomszédunk szintén egy közlekedési baleset következtében kényszerült lezárni a sztrádát.

Szimicsku László szerint egyes ellenzéki médiacsatornák igyekeztek úgy beállítani a herceghalmi szerencsétlenséget, mintha a magyar hatóságok mulasztást követtek volna el, ellentétben szlovák kollégáikkal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Frank Furedi: Puccsot akarnak a magyar elnökség ellen

Propagandaháború indult Magyarország ellen az Európai Parlamentben. A képviselők egy csoportja elkötelezett abban, hogy megalázza a magyar kormányt. Erről beszélt Frank Füredi a HírTV-nek a csütörtökön elfogadott magyarellenes határozatról, amely elvenné Magyarországtól a 2024-es uniós elnökséget.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!