2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Fenyő-gyilkosság: lezárták a nyomozást

Lezárta a nyomozást Fenyő János 14 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében a rendőrség.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Főosztálya csak ennyit közölt, a gyanúsítottakról semmit sem írtak közleményükben. A médiavállalkozót 1998 februárjában lőtték agyon autójában Budapesten, amikor egy közlekedési lámpánál várakozott. A gyilkossággal korábban a tavaly Szlovákiában őrizetbe vett Jozef Rohácsot gyanúsították meg és őrizetbe vettek egy szintén szlovák állampolgárt, aki a gyanú szerint a gyilkos sofőrje volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ennyi volt

Ennyi volt

Több vagyon elleni és egyéb más bűncselekménnyel gyanúsítottak meg a szentendrei rendőrök egy 24 éves nőt. A bíróság letartóztatta.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!