2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Felsőzsolcai támadás: öt férfit vettek őrizetbe

Öt férfit vettek őrizetbe a rendőrök. Felsőzsolcán hétfőn alakult ki lincshangulat, miután egy autó elsodort egy gyermeket.

Öt férfit vettek őrizetbe a rendőrök a felsőzsolcai támadás miatt. A nyomozók a férfiakat kihallgatták, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Felsőzsolcán hétfőn egy autó elsodort egy kétéves gyereket, a kisfiú csak könnyebben sérült, rokonai azonban rátámadtak a kocsiban ülő két fiatalemberre, egyiküket megsebesítették. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást. „A nyomozók 2014. október 7-én a késő délutáni, esti órákban előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves Sz. Dávid, a 30 éves B. Zsolt, a 31 éves K. László, a 40 éves H. Ernő, valamint az 51 éves Sz. Antal helyi lakosokat. A terhelteket a gyanúsítás közlését követően a nyomozóhatóság bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásuk indítványozására” – mondta Janasóczki Attila sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!