2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Felrúghatja a megállapodást a volt szocialista polgármester

Szembemehet a baloldali kispártok közös jelöltjével Pestszentlőrincen Mester László. A volt szocialista polgármester korábbi főtanácsadója a közokirat-hamisítással gyanusított Simon Gábor volt.

Felrúghatja a baloldali önkormányzati választási megállapodást Mester László Pestszentlőrincen – írja a Magyar Nemzet. A volt szocialista politikus korábbi főtanácsadója a közokirat-hamisítással gyanúsított Simon Gábor volt. A volt szocialista polgármester függetlenként indulna, és az MSZP, az Együtt–PM és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjének, Szaniszló Szabolcsnak lenne a kihívója. A lapnak a politikus azt mondta, hétfőre dönt arról, hogy szembeszáll-e a baloldali pártok közös jelöltjével. A Magyar Nemzet úgy tudja, Mestert Gyurcsány Ferenc pártja, a DK is támogatná. A volt szocialista politikusnak korábban a közokirat-hamisítással gyanúsított Simon Gábor volt a főtanácsadója, jelenleg több, Mester László hivatali idejét érintő nyomozás is zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!