2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Feljelentették Hadházyt és az ellenzéki pártelnököket az ügyészségen

Feljelentést tett az ügyészségen korrupciós bűncselekmény feljelentése elmulasztásának gyanúja miatt Tényi István. Közösségi oldalán azt írja, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a szerencsi választás éjszakáján a Facebookon vallotta be: tudomása volt a Bíró László összellenzéki képviselőjelölthöz köthető korrupciós bűncselekményről, és erről az ellenzéki pártelnököket is tájékoztatta. Tényi úgy fogalmazott: a Btk. szerint korrupciós bűncselekmény észlelésekor az ellenzéki politikusoknak a hatósághoz kellett volna fordulniuk. Egy, a Híradónknak nyilatkozó ügyvéd azt mondta: mivel a független országgyűlési képviselő nem tett eleget feljelentési kötelezettségének, bűncselekményt követhetett el.

  • Feljelentették Hadházyt és az ellenzéki pártelnököket az ügyészségen

Tagadják a baloldalon, hogy Hadházy szólt Bíró korrupciójáról

Visszautasítjuk Hadházy Ákos független képviselő kijelentéseit – közölte a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd közös közleményben, amelyben azt írták, fontosnak tartják, hogy „az amúgy is feszültséggel túlterhelt közéletet ne mérgezzék félinformációkból, tájékozatlanságból, tévedésből fakadó burkolt gyanúsítgatások, amelyek igazságtartalmát nincs módunk vizsgálni.”

Szerintük nem állják meg a helyüket azok az állítások, amelyeket Hadházy Ákos tett Bíró László szerepvállalása kapcsán. Az ellenzék azt állítja, maga Bíró László ajánlotta fel – Szabó Gábornak, a Jobbik kampányfőnökének teljes egyetértésével és támogatásával –, hogy Hadházy Ákos otthonában betekintést nyerhet minden olyan iratba és dokumentumba, amelybe óhajt, és kérdéseket is föltehet neki. Miután a húszperces, kampányhajrában beiktatott látogatás megtörtént, Hadházy Ákos megnyugodva távozott Bíró László otthonából.

Az ellenzéki pártok közleménye kifejti, hogy ami ezek után történt, arra nehéz magyarázatot találni, kiváltképpen azért, mert a pártvezetők közül senkit sem keresett meg Hadházy Ákos.

A közleményben hozzátették: ugyanakkor remélik, politikai közösséget tudnak vállalni a független képviselővel.

Hír TV - Magyar Nemzet

Kapcsolódó tartalom:

Elismerte Hadházy Ákos, hogy tudott Bíró László korrupciós ügyéről

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!