2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Feljelentést tett a Gyurcsány-párt áldozatává vált trafikos

Feljelentést tett az a nagytétényi trafikos, akinek üzletét festékkel fújták össze. A dohányboltok megrongálására a Gyurcsány-párt egyik vezetője buzdított a minap. A falfirkálás bűncselekmény, 1 év szabadságvesztés jár érte, ha a kár nem éri el a 200 ezer forintot.

Vörös festékkel firkálták össze az egyik nemzeti dohánybolt bejáratát, falát és hirdetőtábláját Nagytétényben. A kár 70 ezer forint, a tulajdonos feljelentést tett.

„Tudomásom szerint több helyen ugyanezzel a szöveggel graffitizték össze a falakat, tehát, ebből lehet egyértelműen arra következtetni, hogy politikai indíttatású volt a dolog. A véleménynyilvánításnak ez a formája, elég primitív” – nyilatkozta Balla István tulajdonos.

Megrongálhatják az egyik I. kerületi dohányboltot is a Naphegy téren, a járdát néhány hete már lefestették – mondja az üzletlánc szóvivője. „Nyilván nem tudtunk semmit tenni, hiszen ez közterületen volt. Abban az esetben, ha bármiféle felirat vagy matrica kerül a boltjaink külsejére, az már egyértelműen hozzánk tartozó ügy, és ha ez megtörténne, akkor természetesn jogi útra fogjuk terelni az ügyet” – közölte Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

A trafikosok ellen a Gyurcsány-párt hirdetett hadjáratot. A Demokratikus Koalíció pártigazgatója, Varju László a 444.hu internetes portálnak azt mondta, hogy a Naphegy téri dohányboltra is tesznek egy kis Fidesz-jelet, majd tiltakozásukat kiterjesztik az ország összes trafikjára. A falfirkálás bűncselekmény, egy év szabadságvesztés járhat érte, ha a kár nem éri el a 200 ezer forintot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!