2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Fekete-Győr: Visszavonják a Czeglédyvel kötött szerződések egy részét

Meghátrálás. Visszavonják a Czeglédy Csabával kötött szerződések egy részét a DK-s önkormányzatok - jelentette ki a Momentum elnöke az Inforádióban. Fekete-Győr András azt mondta: a Gyurcsány-párt lemond az önkormányzattal szerződésben álló cégek átvilágításáról, Czeglédy Csaba és ügyvédi irodája csak a DK-s polgármesterek sajtóperei esetében fog segédkezni. Hozzátette: a Momentummal nem egyeztettek Czeglédy Csaba megbízatásával kapcsolatban, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy olyanra bízzák az átvilágítást, akit korábban gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádoltak.

  • Fekete-Győr: Visszavonják a Czeglédyvel kötött szerződések egy részét

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!