2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Februártól indul a Kormányinfó Plusz

A Kormányinfó Pluszon szeretnének a legfontosabb kormányzati döntésekről, és az embereket leginkább érintő témákról beszélni - mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-oldalán megosztott videójában.

  • Februártól indul a Kormányinfó Plusz

A kormányszóvivő megjegyezte: hisz a minél személyesebb jelenlétben és a minél közvetlenebb kapcsolatban.

A kérdéseket e-mailben a kormanyinfoplusz@mk.gov.hu-n vagy levélben a „Kormányinfó Plusz” - Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címen várják.

A beérkezett kérdéseket feldolgozzák, és a leginkább közérdeklődésre számot tartókat a hónap vége felé meg is válaszolja majd Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán egy videóban - olvasható a bejegyzésben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!