2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Évek óta zaklatják az interneten Babos Tímeát

Nemrég a közösségi oldalán tudatta követőivel Babos Tímea, hogy évek óta zaklatják verbálisan a világhálón egy-egy gyengébb eredménye miatt. A párosban háromszoros világbajnok és négyszeres Grand Slam-győztes teniszező erre vonatkozó posztjában több üzenetet is megosztott.

Amióta az eszemet tudom, meccsek után kapom a rosszabbnál rosszabb üzeneteket. Ha nyerek, az a baj, ha épp veszítek, akkor az. Szomorú, hogy az embereknek nincs jobb dolguk, mint másokat kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen min. 100 százalékot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek, és van, amikor veszítek. Mindenesetre ez egy borzasztó dolog, és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze ez sem igaz), de a lényeg, hogy ez NEM megoldás!!!

– fogalmazott bejegyzésében a sportoló.

Babos Tímea egyik rosszakarója korábban azt írta:

Megint kiestél, pedig ez a 4. osztály, micsoda szponzorok, hogy még mindig szórjak a lét neked a semmire. BMW NEKED? VICCES.

 Egy másik anonim, angol nyelven író felhasználó ennél is továbbment:

Ébredj fel, te hülye ku…a! Vagy vegyél ki betegszabadságot, és vonulj vissza, totál sz.r vagy!

A Grand Slam-győztes teniszező olyan üzeneteket is bemutatott, amelyekben valaki a halálát kívánja, de olyan is előfordult, hogy a családját fenyegették. Olyan rajongó is volt, aki a támogatásáról biztosította Babos Tímeát.

A teniszező édesapja, Babos Csaba, aki egyben az edzője is, elmondta: lányát az interneten korábban fogadási csalásokra is megpróbálták rávenni.

Sajnos ez nem új téma, nagyjából tizenöt éve tart. Kezdetben fogadási csalók találták meg, hogy veszítsen meccseket. Aztán jöttek ezek a trágár zaklatók. De azt kell mondanom, hogy nem egyedi eset a teniszben ez. Oszaka Naomi és sokan mások is ezt kapják már évek óta. Sajnos a közösségi média hordaléka ez a lelki terror. Persze próbálja függetleníteni magát, de teljesen nem lehet. Ezért is állt ki most a nyilvánosság elé. Az a baj, hogy mindez az eredményességre is kihathat. Tudat alatt talán közrejátszott abban, hogy Timi nem jutott elődöntőbe a héten az olaszországi Ortiseiben zajló kemény pályás női tenisztornán

– nyilatkozta a Blikknek a szakember.

A sportolókat érő, internetes verbális támadásokról nemrég Király-Tálas Zsuzsanna röplabdázó is beszélt az Indexnek adott interjújában. Többek között azt mondta:

Ezek a primitív emberek tönkretehetik olyan sportolók pályafutását, akik amúgy sokkal többet tudnának nyújtani.

Index

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Úgy tűnik egyértelműen kijelenthető, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolton keresztül gyakorlatilag minden követ megmozgatott, hogy vevőt találjon Budapest egyik legértékesebb ingatlanára.

Orbán Viktor: Egy bizonyos határon nem lehet túlmenni

Új elemeket is be kell építeni a családtámogatási rendszerbe, de erre csak akkor lesz lehetőség, ha kapunk még négy évet - erről is beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!