2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Belföld

"Európa jövője a mi jövőnk" címmel rendezett fórumot az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség

"Európa jövője a mi jövőnk" címmel rendezett fórumot az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség. Az eseményen Hollik István kormányszóvivő Magyarország eddig elért eredményeire hívta fel a figyelmet, valamint hangsúlyozta: olyan Európára van szükség, amely erős nemzetállamok egyenrangú együttműködésén alapul.

A brüsszeli bürokraták jobban féltik saját pozíciójukat, mint amennyire számít nekik Európa jövője - hangsúlyozta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke a szervezet fórumán. Nacsa Lőrinc emlékeztetett: a jelenlegi uniós vezetés csökkentené a fiatal gazdák támogatását helyette a Soros-féle NGO-kat részesítené előnyben.

Tovább kell menni a magyar úton, és meg kell védeni az elmúlt időszakban elért eredményeket - emelte ki Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

 

A Hollik István kormányszóvivő emlékeztetett: az elmúlt 8 évben több mint 800 ezer új munkahely jött létre Magyarországon, az átlag bérek folyamatosan növekednek, a költségvetés stabil lábakon áll, a gazdaság teljesítménye pedig évek óta több mint duplája az uniós átlagnak.

Hollik István megjegyezte: ma a magyar közoktatásban szinte minden gyermek ingyen étkezik és kapja a tankönyvet, bővültek a diákhitel lehetőségei, a fiatalok költségek nélkül szerezhetik meg első nyelvvizsgájukat, valamint a kresz tanfolyam illetve vizsga is államilag által támogatottá vált. Emellett Európában GDP arányosan Magyarország fordítja a legtöbbet családtámogatásra.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!