2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Erőszakos üzenet és rongálások a kampány előtt + videó

Akasztással fenyegették és obszcén módon sértegették a Fidesz ferencvárosi politikusát. Gyurákovics Andrea szerint meglett a hatása az ellenzéki uszításnak. Dobrev Klára pár napja azt hangoztatta: az ellenzéknek politikai cselekvést kell generálnia a kegyelmi ügyből. A momentumos Dorosz Dávid pedig az ATV-ben ismerte el, hogy még hónapokig felszínen akarják tartani a témát.

  • Erőszakos üzenet és rongálások a kampány előtt + videó

Az ellenzék a kegyelmi ügyet igyekszik kampánytémájaként felhasználni. Az infuenszerek tüntetésén is felsorakozott az egész baloldal. Annak ellenére, hogy a szervezők világosan közölték, pont ezt nem akarják.

A Momentum politikusa legutóbb az Egyenes Beszédben szólta el magát. 

Én szerintem nekünk az a feladatunk - de nemcsak nekünk politikusoknak, hanem az egész társadalomnak -, hogy ezt az ügyet ezt ne engedje el

- hangoztatta Bedő Dávid.

Ismeretlenek megrongálták a Fidesz VIII. és a IX. kerület irodáit. A napokban pedig a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője kapott erőszakos üzenetet a közösségi oldalán, amiben

"pedofilsimogatónak" nevezték.

Gyurákovics Andrea szerint a szakpolitikai kérdések helyett csak hergelni tud a baloldal.

Érthető az idegesség a baloldalon, hiszen azért a kampány közeledtével azzal szembesülni, hogy azok a választási ígéretek, amiket ők tettek '19-ben, azokból nem valósult meg semmi. És ezekkel azért most már elkezdődött a szembesítés, illetve folyamatos a szembesítés és a magyarázkodás, az ezzel kapcsolatos magyarázkodás

A baloldal a hatalom megtartásáért vagy megszerzéséért bármire képes - erről pedig már a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt. Hollik István emlékeztetett, hogy a baloldal nem riad vissza az erőszak alkalmazásától: a 2006-os tüntetések során Gyurcsány Ferenc a békésen tüntetők közé lövetett, 2018-ban Fekete-Győr András a rendőröket dobta meg füstgránáttal, szintén 2018-ban pedig Varjú László dulakodott a közmédia biztonsági őreivel.

Fotó: Gyurákovics Andrea

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!