2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Erdő Péter: Isten boldoggá akar tenni minden embert

  • Erdő Péter: Isten boldoggá akar tenni minden embert

Isten párbeszédre hív és boldoggá akar tenni minden embert – erről Erdő Péter beszélt a fővárosi Szent István-bazilikában szenteste. A bíboros arra is felhívta a figyelmet, hogy ne sajnáljuk az időt arra, hogy együtt töltsük az időt szeretteinkkel, mert ha arra figyelünk, hogyan szerezhetünk másnak örömet, mi is boldogabbak leszünk. Erdő Péter emlékeztetett, hogy Karácsonykor Isten nemcsak megmagyarázza a tervét az emberiséggel, hanem eljön közénk, és közösséget vállal.

„Gyöngék közt gyönge lesz, szegények közt szegény, elnyomottak közt eltiport és megalázott, szenvedő a szenvedőkkel, és közben erős Isten. Ezzel villámként hasítja szét az emberi gondolkodás látóhatárát. Bemutatja, hogy a gyöngeség összefér az erővel, mert a történelemnek és az emberi életnek célja van. Mert Isten arra hív minket, hogy túl az idő és a tér határain az ő szeretetében boldogok legyünk” – mondta a bíboros.

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!