2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:20

Belföld

Érdi gyilkosság: a boncolás ad majd választ

Fokozott ellenőrzést rendelt el vasárnap estig a rendőrség Érden, ahol pénteken kettős gyilkosság történt. Az áldozatok halálának okát csak a holttestek boncolása után tudják megmondani. Hivatalos tájékoztatás hiányában a helyiek csak találgatni tudják az emberölés indítékát.

A rendőrség a kettős gyilkosságról továbbra sem közöl részleteket. „Azt mondták, hogy a nőnek szét volt verve teljesen a feje, a férfinek meg össze-vissza volt szurkálva elől a szívtája” – mondta a Hír TV-nek az egyik szomszéd. Az utcában élők csak találgatják, hogy ki és miért ölte meg a 43 éves nőt és 52 éves élettársát. „A nőnek volt állítólag egy másik barátja is, és feltételezik, hogy talán az ölte meg őket. Ez az egyik verzió. És van egy másik, hogy közös ez a telek, ahol laknak, hogy esetleg a telektulajdonos lehetett még” – mondta Márkus Jánosné helybeli lakos. „Hallomásból tudom, hogy elég sok embert átvert a szomszéd úr, és lehet, hogy valaki megelégelte és leszámolt. Ennyi” – nyilatkozta Bereczky Judit, a megölt pár közvetlen szomszédja. Pénteken, a gyilkosság napján azonban ők nem voltak otthon.

A pár szerény körülmények között élt, a férfi nem dolgozott, a környékbeliek nem tudják, miből tartották fenn magukat. Visszahúzódónak ismerték őket, alig álltak szóba valakivel. „Folyamatban van még az adatgyűjtés, illetve további tanúkutatások, tanúkihallgatások várhatók az ügyben. A rendőrség a holttestek vonatkozásában soron kívüli boncolást rendelt el, a halál pontos okát, illetőleg beálltának időpontját csak ezt követően tudjuk megmondani” – tájékoztatta a Hír Televíziót Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivő. A boncolás és a tűzvizsgálat ad majd választ arra, hogy az áldozatokra a gyilkos gyújtotta-e rá a házat azért, hogy eltüntesse a nyomokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!