2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 17:30

Belföld

„Engem ezért egy másodperc alatt kirúgnának” + videó

Fokozódik a feszültség a BKK körül, miután Karácsony Gergely főpolgármester nem fogadta el Walter Katalin felmondását azután, hogy a vállalat vezérigazgatója vágásérett pulykához hasonlította a tömegközlekedés utasait.

  • „Engem ezért egy másodperc alatt kirúgnának” + videó

A Metropol megkérdezett egy buszsofőrt is az ügyben, aki sem nevét, sem pedig arcát nem kívánta vállalni érthető okokból, de elmondta véleményét a vezérigazgatója kijelentése kapcsán:

"A BKK-vezér meg megengedhet magának egy ilyet? Én egy másodperc alatt repülnék, ha a hangosbemondóban pulykának hívnám az utasaimat..."

- mondta a buszsofőr. Hozzátette: itt senki nem fog beszélni őszintén, mert mindenki félti az állását. Szerinte a BKK emiatt nem talál embert a buszokra, mert ilyen feltételek mellett senki nem dolgozik örömmel.

A Miniszterlenökséget vezető miniszter is reagált Walter Katalin kijelentésére a legutóbbi Kormányinfón.

Így emberekről beszélni nem lehet. Emberi méltósággal is nehezen összeegyeztethető kijelentések ezek.

Gulyás Gergely szerint ez Karácsony Gergelyt is minősíti, szerinte a főpolgármesternek nem számítanak a fővárosi utasok. A tárcezetető megjegyezte Walter Katalin beismerte ugyan a hibáját és felajánlotta a lemondását, azonban erre sem kellett volna hogy sor kerüljön, hiszen Karácsony Gergelynek azonnali hatállyal menesztenie kellett volna a BKK vezérét a kijelentése után.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!