2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Elszámolta magát az LMP EP-képviselője

  • Elszámolta magát az LMP EP-képviselője

Nem Meszerics Tamás, hanem az LMP elnöksége dönt majd arról, hogy elfogadják-e jövő héten a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben. Így reagált a párt frissen megválasztott frakcióvezető-helyettese a múlt héten kirobbant vitára.

A Lehet Más a Politika EP-képviselője ugyanis pár napja kijelentette: hiába mondta azt Demeter Márta, hogy a párt nem támogatja Magyarország elítélését, ebben a kérdésben egyedül ő dönt majd, és neki nincs problémája a jelentéssel.

Csárdi Antal a Hír TV kérdésére azt mondta: az LMP elnöksége hétvégén dönt a jelentés megszavazásáról, ami EP-képviselőjükre kötelező érvényű lesz. „Értelemszerűen nem az EP-képviselőnek vagy országgyűlési frakciónak van pártja, hanem a pártnak képviselője, és azt gondolom, hogy ez egyértelmű választ ad arra a kérdésre, hogy fel fogjuk-e szólítani, hogy azt az elnökség által meghozott döntést, azt betartsa” – nyilatkozta Csárdi Antal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!