2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Az LMP nem támogatja a Sargentini-jelentés elfogadását

  • Az LMP nem támogatja a Sargentini-jelentés elfogadását

Az LMP nem támogatja majd az Európai Parlamentben a Sargentini-jelentés elfogadását – ezt a párt országgyűlési képviselője mondta a Hír TV kérdésére. Demeter Márta úgy véli, hogy a jelentés nem old meg semmit és bár feltárt problémák a párt szerint valósak, de ezeket itthon kell megoldani.

„Az szégyen, hogy a magyar kormány és Orbán Viktor eddig semmilyen érdemi választ nem tudott adni ezekre a felvetésekre, de ez a jelentés nem is tudta teljeskörűen feltárni a helyzetet, nem jelent megoldást. Ezeket a problémákat itt Magyarországon nekünk kell tudni megoldani. Az LMP nem tud olyan javaslatot támogatni, ami megvonná Magyarországtól a szavazati jogot az Európai Unióban, hiszen a magyar kormány bűneiért nem szabad a magyar embereket büntetni” – nyilatkozta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!