2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:25

Belföld

Első alkalommal adták át az Érték és Minőség Nagydíjat

Első alkalommal adták át a gazdasági élet kiválóságainak az Érték és Minőség Nagydíjat. A kitüntetéseket csaknem félszáz pályázó vehette át.

  • Első alkalommal adták át az Érték és Minőség Nagydíjat

A Parlament felsőházi termében adták át az Érték és Minőség Díjakat. Hasonló elismerés korábban is létezett, a pályázók köre azonban ebben az évben még tovább bővült.

„Nem csak egy országra, nem csak egy régióra vonatkozik, hanem kiterjeszti a származási határokat és ennek megfelelően általánosabb érvényű garanciát és igazolást próbál nyújtani, hiszen nem csak a Magyarország jelenlegi területéről származó termékek, hanem azok a termékek, amik a világon bárhol a magyarság részéről készültek mind-mind bekerülhetnek” – mondta Latorcai Sándor, az Országgyűlés alelnöke.

A díjazottak kiválasztása öt fordulóban zajlik. „Az utolsó zsűrifordulót úgy hívjuk, hogy főzsűri, hiszen ott javasolják, illetve ítélik oda a díjakat, akik odáig eljutnak, azok mindannyian, 100 százalékig kiérdemelte az értékes minőség nagydíj tanúsító védjegy használati jogát” – mondta Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Titkárság ügyvezető igazgatója.

Az átadóünnepségen a nemzetpolitikáért felelős államtitkár hangsúlyozta: a minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak a kormány minden segítséget megad.

„Az is ide tartozik, hogy a különböző régiókban, most már mindegyik régióban, különböző gazdasági programok indulhattak el és ezek a programok előrehaladott állapotban vannak, illetve jól működnek, hiszen közel 50 milliárd forintot sikerült már a nyertes pályázóknak kifizetni” – nyilatkozta Potápi Árpád.

A díjazottak között van őstermelő, egyéni vállalkozás valamint kis-és középvállalkozás egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!