2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Előzetesben volt a baloldali polgármesterjelölt

Fél évet ült előzetes letartóztatásban milliárdos áfacsalás gyanúja miatt a baloldal óbudai polgármesterjelöltje – írja a Pestisracok.hu.

Béres András egyik cége ugyanis mintegy kétmilliárd forintnyi áfát nem fizetett be az államkasszába. A politikus a kényszerintézkedés tényét nem cáfolta, csak azt hangoztatta, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el és el sem ítélték, cége pedig a világgazdasági válság miatt ment tönkre. A portál arról is írt, hogy Béres András több vállalkozása is megszűnt, a politikus ugyanakkor azt állítja, ezekhez a cégekhez felszámolásukkor már nem volt köze.

A Pestisracok.hu cikke után Béres András közleményt adott ki, ebben azt írta: soha egyetlen forint áfát sem követelt az adóhivatal a cégétől, a portált pedig beperli, mert szerinte hazugságokat állítanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!