2021. január 17.,
vasárnap, Antal, Antónia napja

Elmenekült az MSZP-s elnökségi tag a Hír TV kérdései elől

Hír TV

2020. november 8., vasárnap 07:10

Elmenekült az MSZP országos elnökségének tagja a Hír TV kérdései elől. Stábunk arra lett volna kíváncsi, hogy Bárány Balázs önkormányzati képviselő miért nevezte Solymár kormánypárti polgármesterét elfajzott svábnak, illetve fasiszta baromnak. A Fidesz helyi elnöke szerint Báránynak azonnal távoznia kell a közéletből.

Saját magát méltatja az MSZP elnökségi tagja, Solymár egyik önkormányzati képviselője a Hír TV birtokba került hangfelvételen. Bárány Balázs ezután a település polgármesteréről is véleményt formált.

Bárány Balázst szombat délelőtt sikerült elérnünk, amikor a szocialisták Pest megyei tisztújító ülésére érkezett, ahol az elnöki posztra is pályázott. Szerettük volna szembesíteni a kijelentéseivel, de a Hír TV kérdéseire nem akart válaszolni.

A Fidesz helyi elnöke szerint nemcsak a polgármestert, hanem a solymáriakat is megsértette Bárány Balázs. A településen ugyanis jelentős német nemzetiségű közösség él.

Gaal Gergely hozzátette: a jelenlegi polgármester 2006 óta sikeresen vezeti a települést, tavaly ősszel pedig éppen Bárány Balázs volt az, akit nagy fölénnyel legyőzött az önkormányzati választáson. A politikus szerint az MSZP-s képviselőnek a kijelentései miatt azonnal távoznia kell a közéletből, ám ahogy Bárány, úgy az MSZP is hallgat.

Hír TV