2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Elmenekült a zsidózó jobbikos a Hír TV kérdései elől

  • Elmenekült a zsidózó jobbikos a Hír TV kérdései elől

Elmenekült a Hír TV kérdései elől az antiszemita botrányba keveredett ellenzéki képviselő-jelölt. Bíró László a választási kampánya miatt volt Tiszaújvárosban, ahol azt szerettük volna megtudni tőle, hogy korábban miért nevezte a fővárost "Judapestnek" és mit értett a kijelentés alatt? Az ellenzéki jelölt most választói előtt mentegetődött kijelentései miatt.

Megosztja a választókat Borsodban a Jobbik. Az ellenzék az antiszemita kijelentéseiről elhíresült Bíró Lászlót indítja az október 11-i időközi választáson. Bíró korábban Facebook posztjaiban többször szélsőséges és kirekesztő megnyilvánulásokat tett. Az izraeli turistákat tetűcsúszdásoknak nevezte, Budapestet pedig "Judapestnek" hívta.

A botrányba keveredett képviselő-jelölt most a választók előtt mentegetőzött. A Hír Televízió kérdései előtt azonban már elmenekült.

A párt elnöke a jobbikos politikust ért kritikák ellenére továbbra is csak a Fideszt hibáztatja amiatt, hogy a pártja képtelen volt saját jelöltjeként indítani Bírót. Jakab Péter egyúttal üzent azoknak a baloldali politikusoknak és bírálóknak is, akik felemelték hangjukat Bíró László ellen.

A Liberálisok szerint vállalhatatlanok Bíró László kirekesztő kijelentései, Bősz Anett a párt elnöke ennek ellenére felmentette az antiszemita megjegyzéseket tevő jobbikos politikust.

Koncz Zsófia a Fidesz-KDNP jelöltje eközben Magyarország élőben című műsorunkban arról beszélt: édesapja örökségét vinné tovább.

A Fidesz jelöltje kiemelte: 11 éves kora óta vett részt a választó kerület közéleti munkáiban, így ismeri a helyi emberek problémáit, illetve tudja, milyen további fejlesztésekre van szükség.

A Bíró Lászlóról szóló összeállításunkat a pénteken este 20 óra 30 perckor kezdődő Informátor című oknyomozó műsorunkban láthatják.

Kapcsolódó anyagok:

Koncz Zsófia: Szeretném továbbvinni édesapám örökségét

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!