2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Elmaradhatnak az újpesti útfelújítások

Törölte az útfelújításokat a Momentum újpesti polgármestere. Szerinte ugyanis nincs rá pénz. A helyi Fidesz szerint ez érthetetlen, hiszen már az előző városvezetés megállapodott a költségekről.

  • Elmaradhatnak az újpesti útfelújítások

Átlagos délelőtti forgalom Újpesten. A városközpontban található István út tele van autókkal, a legtöbben elégedetlenek az útszakasz állapotával.

Van, akinek már most komoly károkat okoznak az úttesten lévő kátyúk.

Úgy tűnik, az útfelújítás még várat magára. Bár az előző városvezetés már elkészítette a terveket több útszakasz helyreállítására is, a kerület momentumos polgármestere közösségi oldalán néhány napja azt írta:

az idei évre tervezett felújítások elmaradhatnak, csak évek múlva valósulhatnak meg, a főváros nem biztosít egyelőre elég forrást, az István út esetében pedig teljes újratervezés szükséges.

Szerettük volna megtudni Déri Tibortól, miért állította le az előkészített beruházást, de nem válaszolt.

A Fidesz újpesti önkormányzati képviselője szerint hiába volt számos ígéret az útfelújításra, a 4. kerület ennek az egyik legnagyobb vesztese lett.

"Pontosan látszik az is, hogy Déry Tibornak gyakorlatilag semmilyen érdekérvényesítő képessége nincsen a Fővárosi Közgyűlésben sem, ő maga vallotta be egyébként amikor néhány nappal ezelőtt bejelentette azt, hogy Újpesten az elkövetkezendő egy évben vagy idén maximum egy rövid útszakasz újulhat meg. A többi maximum 2-3 év múlva, vagy ki tudja mikor."

Ozsváth Kálmán hozzátette: az előző két ciklusban a korábbi fideszes városvezetés több útszakaszt is felújított Újpesten.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Márki-Zay Péterre hárítanák a tiltott kampányfinanszírozás ügyét az ellenzéki pártok?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!