2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Ellepi a gaz a budapesti városházát

Mit várhat a főváros Karácsony Gergelytől, ha már magát a Városházát is ellepte a gyom? – ezzel a kérdéssel osztott meg egy videót a Metropol. A fővárosi kertészek a Metropol szerint: megunták a főpolgármester álszentségét, ezért segítettek az újság munkatársainak lerántani a leplet, a város közepén lévő áldatlan állapotokról.

  • Ellepi a gaz a budapesti városházát

Már a reptérről elindulva térdig érő gyom és óriási gaztenger fogadja a hazánkba érkező turistákat végig az Üllői úton. A belvárosba érve pedig egyre csak szaporodnak a gyomos területek. De nem csak a turisták számára csúf látnivaló így a város, természetesen az itt élők sem örülnek a gazos Budapestnek.

Ennek apropóján felbuzdulva nemrég fotópályázatot hirdetett a Metropol, amelyre százával érkeztek az olvasói fotók.

Most pedig újabb felfedezésre jutott a napilap. Legújabb videójukban egy teljesen elhanyagolt, gazos parkolót mutatnak be ami meghökkentő módon a belváros kellős közepén helyezkedik el. Ez egészen pontosan a budapesti városháza udvara.

Az áldatlan állapotokra a Metropolnak hívták fel a figyelmét a fővárosi kertészek, akiknek az újság beszámolója szerint elegük lett a főpolgármester álszentségéből. A Városháza belső udvarára azonban bárki nem léphet be, csak a Főpolgármesteri Hivatal dolgozói. De a Karácsonyra dühös kertészek segítségével a Metropol munkatársai bejutottak, hogy saját szemükkel lássák, a belső udvaron mindent ellep a gaz, méghozzá éppen ott, ahol a Városháza dolgozói, köztük maga Karácsony Gergely is parkol.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!