2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Ellentmondásba keveredett Bajnaival az Együtt–PM egyik társelnöke

Ellentmondásba keveredett a szövetségét vezető Bajnai Gordonnal az Együtt–PM egyik társelnöke. Eközben az MSZP-vel folytatott tárgyaláson egyetértésre jutottak, hogy nem lesz miniszterelnök-jelölt.

Szabó Tímea arról beszélt, hogy a 31 választókörzet nagy részében már van végleges jelöltjük, majd hozzátette: a miniszterelnök-jelöltjük Bajnai Gordon.

MSZP: Nem lesznek miniszterelnök-jelöltek

Az MSZP-vel folytatott tárgyalásokon közös listáról ugyan nem egyezett meg a Bajnai-szövetség, abban azonban mindkét fél egyetértett, hogy a kampányban nem lesznek miniszterelnök-jelöltek. Ezt Bajnai Gordon nyilvánosan is megerősítette a tárgyalásokat követően. „A miniszterelnök-jelöltség kérdésében is megállapodásra jutottunk. Ami azt jelenti, hogy egyik listán sem állít egyik párt sem miniszterelnök-jelöltet. Listavezetők lesznek. Mi nem miniszterelnök-jelölteket, hanem miniszterelnököt fogunk állítani. Abban állapodtunk meg, hogy az lesz az ellenzék, a majdani kormány, az új kormány miniszterelnöke, akinek a listája a legtöbb támogatást kapja” – fogalmazott az Együtt–PM Szövetség vezetője.

Mint azt a Magyar Nemzet már megírta, májusban egy elítélt vállalkozóval kampányolt Komáromban Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök a korábban orgazdaságért börtönbe kerülő férfi meghívására ment a városba. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!