2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Ellentét van az ellenzéki pártok és Demokratikus Koalíció között

Nincs egyetértés az ellenzéki pártok és a DK között a 2022-es közös választási indulás kérdésében. Gyurcsány Ferenc tegnap egy Facebook videóban szólította fel a pártokat, hogy indítsanak egy listát, és egy miniszterelnök-jelöltet a Fidesz ellen. A Jobbik szerint azonban soha nem voltak egy platformon a DK-val, az LMP pedig úgy véli: súlyos vitáik miatt nem lehet az együttműködés részleteiről beszélni.

  • Ellentét van az ellenzéki pártok és Demokratikus Koalíció között

Összefogásban kell megállapodnia az ellenzéknek- erről beszélt Gyurcsány Ferenc május elsejei facebook videójában. A DK elnöke ismét egyesítené az ellenzéki pártokat és közösen indulna a Fidesz ellen a 2022-es választáson.

A Jobbik alelnöke szerint szavazatmaximalizálásra van szükség, azonban nem egy, hanem több listán kell indulni. A miniszterelnök-jelölt kérdésében pedig Szilágyi György azt üzente Gyurcsány Ferencnek, hogy ne üzengessen. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes még csak nem is reagált Gyurcsány felhívására. Az LMP szerint egyelőre nem lehet együttműködésről beszélni a DK-val. Ungár Péter a párt országgyűlési képviselője azt mondta, közös program kell, de súlyos vitáik vannak a DK-val.

A Mi Hazánk Mozgalom úgy véli, Gyurcsány Ferenc egyértelműen az ellenzék vezetője lett, a baloldali pártok a Jobbikkal együtt pedig egységesen felsorakoznak mögé. Dúró Dóra azt mondta, egyáltalán nem meglepő, hogy Gyurcsány Ferenc újra és újra megjelenik a nyilvánosság előtt azzal az igényével, hogy ő legyen az ellenzék vezetője.

HírTV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!