2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Elkezdődött a karácsonyi roham, 1200 milliárdos is lehet a forgalom

Stabilan bővül a lakossági költekezés az ünnepek előtt, a kereskedők szerint a mostani bronzhétvégén már látszik, hogy az év végén sem fogják vissza drágább beruházásaikat a családok. Karácsonyig minden hétvégén a tavalyit meghaladó forgalommal számolnak.

  • Elkezdődött a karácsonyi roham, 1200 milliárdos is lehet a forgalom

Több mint 5 százalékkal bővülhet idén a boltok teljes decemberi forgalma, ez pedig a tavalyi év után újabb rekord lehet a kereskedelemben. A vásárlók akár 1200 milliárd forintot is az üzletekben hagyhatnak. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára elmondta: legtöbbet várhatóan iparcikkekre költünk majd.

Vámos György hozzátette: az évről-évre tapasztalható növekedés azt mutatja, hogy emelkedik a családok életszínvonala, így egyre többen engedhetik meg maguknak a drágább ajándékokat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!