2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Elismeréseket adott át Balog Zoltán

Augusztus 20-a alkalmából állami elismeréseket adott át Balog Zoltán emberierőforrások-miniszter.

A Pesti Vigadóban megtartott ünnepségen több mint százan – köztük művészek, tanárok, orvosok, sportolók, tudósok, újságírók – vehették át a Magyar Érdemrend közép-, tiszti- és lovagkeresztjeit, valamint Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszteket.

– Ha hiszünk abban, ami a munkánk, amivel a napjainkat töltjük, akkor magunkkal tudunk ragadni másokat is, akkor hatást gyakorlunk a környezetünkre, azt is mondhatnánk, hogy közösséget építünk. Azok köré az emberek köré, akik ilyenek, önkéntelenül is közösség szerveződik, mögéjük állnak, követik őket ezek a valódi hiteles személyiségek, akiknek önfeláldozó munkája igazi szolgálat, olyanok, mint Önök, akiket ma kitüntetésekkel, díjjakkal köszönthetünk – fogalmazott az emberierőforrás-miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!